dobrinca

Servicii

HR Consult ofera zilnic solutii flexibile si adaptarea legislatiei in vigoare reusind, urmare a cererilor inregistrate, sa ofere candidatilor sai peste 8.000 de noi locuri de munca, in doar 9 ani de la infiintare. La baza succesului inregistrat se afla transpunerea in practica a valorilor grupului: onestitate si integritate, orientare spre nevoile clientului, inovatie si creativitate; comunicare si spirit de echipa.

HR Consult va degreveaza de dificultatile survenite intr-una din situatiile respective, devenind responsabil de recrutarea si selectarea personalului necesar. Mai mult decat atat, HR Consult se va ocupa de gestiunea administrativa a acestuia, in calitate de angajator legal.

  • Payrolling
    Atunci cand:

Dvs. recrutati personalul necesar si delegati HR Consult  responsabilitatea de  angajator legal;

Desi personalul angajat este HR Consult , acesta ramane la dispozitia beneficiarului, HR Consult fiind cel care se va ocupa de gestiunea administrativ a acestuia efectuand procedurile legale de angajare, platile salariale lunare si contributiile sociale legale.

Astfel, principala dvs. activitate va fi degrevata de sarcini suplimentare si va veti putea redobandi libertatea de actiune.

  • RecrutareHR Consult  vine in sprijinul activitatii Dvs., preluand activitatea de recrutare. Folosind propria metodologie si propria baza de date, HR Consult  va asigura o perfecta compatibilitate intre cerintele postului si candidatii propusi, efectuand astfel preselectia necesara.

Va vor fi propusi candidatii care corespund cel mai bine cerintelor, Dvs. urmand a plati serviciile oferite de catre HR Consult  , dupa acceptarea candidaturii.

O perioada de garantie, echivalenta cu perioada de proba stabilita conform legislatiei in vigoare, va fi acordata pentru fiecare candidat acceptat.

  • Recrutare in masa
  • In situatiile in care aveti proiecte de dezvoltare a capacitatilor de productie existente sau a constituirii unei societati noi si doriti angajarea de personal calificat pe anumite profile profesionale, calificari si competente, HR Consult  vine in sprijinul Dvs. acordand asistenta de specialitate, in vederea selectiei personalului necesar.

Lasă un comentariu

Nichici Dobrinca

Despre mine

Calendar

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031